Anlık Bildirim

X smart TV uygulaması yayınlandı: Peki, hangi içerikler yayınlanacak?

Elon Musk'ın yönetimindeki sosyal ağ platformu X, akıllı televizyonlara geldi. X smart TV uygulaması beta olarak yayınlandı. Peki, hangi içerikler izlenebilecek?
x tv uygulaması yayınlandı Tam Boyutta Gör
X (eski adıyla Twitter) artık TV’lerde! Kullanıcılar, artık Netflix ve diğer dijital servisler gibi, X'e de TV üzerinden erişebilecek. Elon Musk, X TV uygulamasının beta sürümünün Android TV’ler için yayınlandığını paylaştı. X smart TV uygulaması beta olarak başlangıçta LG, Amazon Fire TV ve Google TV cihazlarına yüklenebilecek.

X smart TV uygulamasından bir şeyleri izleyebilmek için X hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Google Play Store açıklamasında “X uygulaması, TV'nizdeki herkes için güvenilir küresel dijital şehir meydanıdır! Size benzersiz ve ilgi çekici içeriği doğrudan oturma odanıza getirirken, X dünyasını deneyimlemenin yeni bir yolunu keşfedin.” yazıyor.

Paylaşılan ekran görüntülerine göre, X TV uygulamasında kullanıcılar, takip ettikleri hesaplardan videoları izleyecek, SpaceX hesabından canlı yayınlanan uydu, uzay vb. ile ilgilenenleri ekran başına kilitleyen etkinliklerini canlı olarak izleyecek ve gelişmeleri takip edecek, spor karşılaşmaları gibi özel içerikleri izleyecek.

X TV uygulaması, beta aşamasında ve LG, Amazon Fire TV, Google TV'ye yüklenebiliyor. Yakında daha fazla TV'ye entegre edileceği söyleniyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.x.xtv

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim