Anlık Bildirim

Xiaomi'den 180 Hz yenileme hızına sahip yeni oyun monitörü geldi

Xiaomi, oyuncuların ilgisini çekecek yeni bir ürünle karşımıza çıktı. Çinli şirket hızlı tepki süresi, yüksek yenileme hızı ve FreeSync desteği ile öne çıkan bir monitör piyasaya sürdü.
Xiaomi'den 180 Hz yenileme hızına sahip yeni oyun monitörü geldi Tam Boyutta Gör
Xiaomi, oyun monitörleri yelpazesini Gaming Monitor G24i adlı yeni bir modelle genişletti. Şirketin global web sitesinde listelenen ürün 1920 x 1080 piksel çözünürlük, 180 Hz yüksek yenileme hızı ve 1000:1 kontrast oranına sahip 23.8 inçlik Fast IPS LCD panel taşıyor.

Monitörün diğer özelliklerini 1 ms tepki süresi (GTG), 250 nit parlaklık, Delta E<2 renk doğruluğu ve %99 sRGB renk gamı kapsamı olarak sıralayabiliriz. Tüm bunlara ek olarak TÜV düşük mavi ışık sertifikası, HDR ve FreeSync desteği de bulunuyor.

Xiaomi'den 180 Hz yenileme hızına sahip yeni oyun monitörü geldi Tam Boyutta Gör

Fiyatı açıklanmadı

Xiaomi Gaming Monitor G24i'de DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 ve kulaklık girişi mevcut. Ergonomik açıdan da oldukça kullanışlı olan cihaz eğilebilir bir standla geliyor. Aynı zamanda VESA montaj uyumluluğu sayesinde dilediğiniz şekilde duvara monte edebiliyorsunuz.

Xiaomi'den 180 Hz yenileme hızına sahip yeni oyun monitörü geldi Tam Boyutta Gör
Xiaomi Gaming Monitor G24i'nin fiyatı henüz açıklanmadı. Yüksek yenileme hızı, hızlı tepki süresi ve FreeSync desteği gibi özellikleriyle oyuncular için cazip bir seçenek olacağını söyleyebiliriz. Fiyatının da uygun olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim