Anlık Bildirim

Xiaomi uygun fiyatlı yönlendiricisini duyurdu

Xiaomi Router AX3000E yönlendirici modeli çift çekirdekli işlemci, bağımsız ağ işlem birimi, çift LAN konfigürasyonları, örgü ağ desteği gibi özelliklerle geliyor.
Xiaomi Router AX3000E özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Pek çok sektörde olduğu gibi ağ ekipmanları sektöründe de uzun yıllardır pazar payını genişletmeye çalışan Xiaomi yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Firma şık görünümlü ve uygun fiyatlı bir yönlendirici duyurdu.

Xiaomi Router AX3000E özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Router AX3000E yönlendirici modeli Wi-Fi 6 teknolojisi ile geliyor. 2.4GHz ve 5GHz bantlarını kullanarak teoride 2976Mps bant genişliğine ulaşabiliyor. 160MHz yüksek bant genişliği sayesinde oyun ve 4K içerik tüketiminde yüksek hızlar elde ediliyor.

Çift çekirdekli bir Qualcomm işlemci ve bağımsız bir ağ işlem birimi barındıran yönlendirici bu sayede çoklu cihaz bağlantılarında da performansı üst düzeyde tutuyor. Yine çift WAN veya LAN konfigürasyonları ile tipik Gb seviyelerinin de ötesine geçilebiliyor.

Xiaomi Mijia ekosistemine entegre olarak otomasyon senaryolarına katılabilen cihaz sesle de kontrol edilebiliyor. Örgü ağında 10 cihaza kadar bağlanarak geniş bir ağ oluşturabiliyor. Xiaomi Router AX3000E firmanın kitle fonlama platformunda 21$ olarak bağış toplayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim