Anlık Bildirim

Yeni Ford Capri'nin ipucu görselleri paylaşıldı

Otomotivde moda haline gelen coupe-SUV segmentinde yer alacak olan yeni Ford Capri, 10 Temmuz'da resmi olarak tanıtılacak.                                        
Yeni Ford Capri'nin ipucu görselleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Otomotiv dünyasında artık birer klasik haline gelmiş eski modellerin isimlerini yeniden hayata döndürmek son dönemde moda haline geldi.

Ford'un da bu kapsamda 1960'lı yılların sonundaki spor otomobilinin ismini, "Capri"yi geri döndüreceğini geçtiğimiz haftalarda öğrenmiştik. Şimdi ise otomobilin far ve stop lambalarının tasarımını gösteren bazı ipucu görselleri paylaşıldı.

Yeni Ford Capri'nin ipucu görselleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Yeni Ford Capri, 10 Temmuz'da resmi olarak tanıtılacak ve orijinalinin aksine dört kapılı bir coupe-SUV olacak. Volkswagen Grubu ve Ford arasındaki iş birliği kapsamında tıpkı elektrikli Explorer gibi MEB platformu üzerine inşa edilecek. Hatta onunla birlikte Köln fabrikasında üretilecek.

Teknik olarak yeni Ford Capri'yi Explorer'ın coupe versiyonu gibi düşünebiliriz. Bu kapsamda güç aktarma organlarının da Explorer'ı temel alması bekleniyor. Bu kapsamda, giriş seviyesinde 52 kWsa'lik batarya ve 168 beygirlik elektrik motoru, üst seviyede ise 335 beygirlik çift motor ve 79 kWsa batarya kombinasyonu bekleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim