Anlık Bildirim

Yeni Jason Bourne filmi hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı

Bir süredir hazırlık aşamasında olan yeni Bourne filmi şekillenmeye başlıyor. Matt Damon'ın Jason Bourne rolüyle geri döneceği yeni filmin ismi ve yönetmeni büyük ölçüde netlik kazandı.
Yeni Jason Bourne filmi şekillenmeye başladı Tam Boyutta Gör
2000'lerin ilk yıllarına damga vuran film serilerinden biri olan Jason Bourne serisi, uzun bir aranın ardından beyaz perdeye geri dönüyor.

Son olarak 2016 yapımı Jason Bourne filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkan bu serinin yeni bir filmle geri döneceği bir süre önce ortaya çıkmıştı. O günden beri sessiz sedasız geliştirilen film, yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.

Çekimleri Kuzey Amerika'da gerçekleşecek olan filmlerin listelendiği Production Weekly'nin son sayısında The Bourne Dilemma adlı bir filmin de yer alması dikkat çekti. Görünen o ki yeni Bourne filminin çekimlerine yakın bir gelecekte başlanacak.

The Bourne Dilemma'yı Edward Berger Yönetebilir

Production Weekly'de yer alan bilgiler, yeni Bourne filminin sadece adını ortaya çıkarmakla kalmadı, aynı zamanda yönetmen koltuğu için düşünülen ismi de açık etti. Production Weekly'de yer alan bilgilere göre The Bourne Dilemma'yı Edward Berger yönetecek.

All Quiet on the Western Front filmiyle çıkan yapan Edward Berger, şu anda Hollywood'da yıldızı yükselen yönetmenlerden biri. Nitekim kendisinin adı yeni Bond filmi için de geçiyordu. Ancak görünen o ki Berger, Bond serisini değil Bourne serisini devralacak. Tabii stüdyonun henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadığını not düşelim. Production Weekly genel olarak güvenilir bir haber kaynağı olsa da zaman zaman henüz kesinleşmemiş bilgilere de yer verebiliyor.

Yeni Bourne filminde Matt Damon, Jason Bourne rolüyle geri dönecek. Filmde ona kimlerin eşlik edeceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim