Anlık Bildirim

Yenilenen Volvo XC90, 4 Eylül'de tanıtılacak

Ağır bir makyaj olarak nitelendirilen yeniliklerle gelecek olan 2025 Volvo XC90, selefinde olduğu gibi hibrit motorla satışa sunulacak. Tasarımı ise büyük oranda elektrikli kardeşi EX90'a benzeyecek.
Yenilenen Volvo XC90, 4 Eylül'de tanıtılacak Tam Boyutta Gör
Kısa süre önce önümüzdeki yıl itibarıyla elektrikli modeller gelene kadar Türkiye'de sedan satmayacağını açıklayan Volvo, yenilenen XC90 SUV modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Yenilenen Volvo XC90'ın örtüsü 4 Eylül'de kaldırılacak.

İsveçli üretici, yeni XC90'ın tasarımına ilişkin küçük bir ipucu da paylaştı. Bu görselde XC90'ın ön tasarımının tıpkı %100 elektrikli kardeşi EX90 gibi pürüzsüz olacağını anlayabiliyoruz. XC90'ın motor kaputu (altta) üzerindeki çizgiler elektrikli versiyona göre daha hareketli. LED farların grafikleri de biraz daha farklı ancak Volvo'nun Thor'un çekicine benzeyen ışık imzası varlığını sürdürüyor.

Yeni Volvo XC90, hibrit motorla satışa sunulacak. İsveçli üretici, EX90 ve XC90'ın farklı müşteri kitlesine hitap eden iki farklı model olduğunu belirtiyor. Bu nedenle iki modelin birbirinin satışlarını engellemeyeceğini düşünüyor. Şimdilik motor seçeneğinin hafif hibrit olup olmayacağı konusunda bir bilgi yok. Çinli Geely'nin çatısı altında faaliyet gösteren şirket sadece PHEV yani şarj edilebilir hibrit sunmayı tercih edebilir.

Mevcut Volvo XC90'ın Türkiye fiyatları ağustos ayı itibarıyla 6.415.990 TL seviyesinde. Yenilenen modelin Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli değil. Elektrikli EX90 ise Amerika'da üretildiği için ekstra vergiden dolayı Türkiye'ye gelemiyor. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim