Anlık Bildirim

Apple’ın başı yeni 5K ekranlarıyla dertte!

Gelen haberlere göre Apple’ın LG ile anlaşarak ürettiği Macbook Pro uyumlu 5k ekranları bazı sorunlarla karşı karşıya. Üstelik iddialara göre Apple olumsuz müşteri yorumlarını da siliyor.
Apple’ın yeni satışa sunduğu 5K çözünürlüklü monitörlerinde bazı sorunlar baş gösterdi. Reddit’te yer alan yorumlara göre kullanıcılar Macbook Pro’larını uykudan uyandırdıklarında monitörde kısa süreli bir titreme beliriyor ve ekran düzgün bir şekilde açılmıyor ta ki güç kablosunu söküp takana kadar. Ayrıca bazen güç kablosunu takıp sökmek de soruna çare olmayabiliyor ki bu durumda bilgisayarı yeniden başlatmak sorunu çözebiliyormuş.

Apple Yorumları Kaldırdı!

Ek olarak 5K ekran bağlı olduğunda dokunmatik barın çalışmadığı ve FileVault’a dair sorunlar da gelen diğer bilgiler arasında. Soruna dair bir diğer iddiaya göre ise Apple web mağazasındaki müşteri oylamalarını ve yorumları da siliyor. Konuyla ilgili olarak Reddit’teki konuya bu linkten ulaşabilirsiniz.

Teknik özellikleri


Hatırlayacağınız üzere daha yeni satışa sunulan monitörü 5K çözünürlükte kullanabilmeniz için 2016 model Macbook Pro cihazına sahip olmanız gerekiyordu. Daha eski cihazlarda ise 4K ve altı çözünürlükler kullanılabiliyor. Monitörde ayrıca dahili stereo hoperlör, mikrofon ve kamera yer alıyordu. Cihazın Macbook Pro ile olan bağlantısı ise Thunderbolt 3 arayüzü ile sağlanıyordu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4792 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, macbook pro ve
3 etiket daha 5k apple macbook pro Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim