
Geçen yıl iOS platformu için yayımlanan ve yılın en iyi çok oyunculu oyunu dahil pek çok ödüle layık görülen Drive on Moscow: War in the Snow, artık evrensel bir iOS uygulaması haline geldi.
İkinci Dünya Savaşı temalı sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Drive on Moscow: War in the Snow'da, oyuncular Allies veya Axis tarafını seçerek oyuna başlıyor. Oyuncular tarafına göre Nazilere veya Ruslara karşı savaşıyor. Oyun savaştaki tarihi cepheleri yeniden canlandırıyor.
Cephelerdeki hava şartları oyuna oldukça başarılı bir şekilde yansıtılmış. Oyuncular ellerindeki kaynakları çok stratejik olarak kullanmak zorunda. Zira oyundaki yapay zeka oyuncuları oldukça zorluyor.
Oyun çok oyunculu olarak da oynanabiliyor ve global bir skor tahtası da mevcut. Oyun 9TL fiyat etiketine sahip.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

