Anlık Bildirim

Kablolu OnePlus Bullets 2T Type-C kulaklıklar duyuruldu

Global pazarda Type-C Bullets kablolu kulaklıklarını satışa sunan OnePlus ülkesinde ise Bullets 2T Type-C adıyla piyasaya çıkardı. OnePlus Bullets 2T Type-C özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Akıllı telefon pazarında olduğu kadar kulaklık pazarında da beğenilen ürünler sunan Çinli OnePlus yeni bir ürün daha tanıttı. OnePlus 6T modelinin Çin lansmanında kablolu OnePlus Bullets 2T Type-C kulaklıklar da görücüye çıktı.

OnePlus Bullets 2T Type-C özellikleri ve fiyatı

OnePlus Bullets 2T Type-C kulaklıklar adından da anlaşılacağı üzere USB Tip-C bağlantısı ile geliyor. Aslında geçtiğimiz aylarda duyurulan Type-C Bullets kulaklığın Çin versiyonu demek daha doğru olacaktır.  

OnePlus Bullets 2T Type-C kulaklık içerisinde Cirrus Logic’in yeni bir DAC modülü mevcut ve bu sayede ses kalitesi biraz daha arttırılmış. Sert naylon kablolar darbelere karşı dayanıklı. Ayrıca kontrol modülü üzerinde mikrofon da yer alıyor.

Kulaklıklarda hafif ve güçlü titreşim frekansları yayan Alman Aryphan imzalı poliarilat diyafram kullanılıyor. Ayrıca kulaklık OnePlus telefonlardaki entegre EQ ayarları ile de uyumlu olarak çalışıyor. 14 gram ağırlığında olan OnePlus Bullets 2T Type-C kulaklık modeli 17$ civarında bir etikete sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim