Anlık Bildirim

ABD'li eyalette kripto para tasarısı hazırlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaleti için hazırlanan kripto para yasa tasarısı sunuldu. Belediyeler kripto para ve NFT'lere yatırım yapabilecek.    

ABD'li eyaletin kripto para yasa tasarısı hazır Tam Boyutta Gör

Kripto paraların yaygınlaşması ve kabulü ile birlikte yasal düzenleme çalışmaları hızlanmış durumda. Bu çalışmalardan birisi olarak Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde kripto ve NFT yatırımları için bir yasa tasarısı sundu. 

Yasa tasarısı kabul edilirse belediyeler kripto paralara yatırım yapabilecek

Tennessee Milletvekili Jason Powell tarafından sunulan kripto varlık ve NFT yasa tasarısı, Tennessee ve ilçe belediyelerinin kripto para birimlerine ve NFT’lere yatırım yapmasına izin verilmesini kapsıyor.

Jason Powell, kripto dostu yasaların, eyalet için faydalı olacağı görüşünde. Ek olarak Powell, Tennessee’nin kripto teknolojisinde geride kalmaması için diğer eyalet milletvekillerinin de hızlı hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Konuyla alakalı olarak konuşan Powell, şu ifadelere yer verdi:

 “Dinamik, büyüyen bir şehriz ve teknolojiyle ilgili her şey için olumlu bir ortamı teşvik ettiğimizden emin olmak istiyorum. Bu yüzde Blockchain teknolojisine büyük bir inancım var."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim