Anlık Bildirim

Amazon'da market ürünlerinde Prime üyelerine özel indirim başladı!

Amazon'da Prime üyelerine özel Süper Tasarruf Haftası kampanyası başladı. Market ürünlerinde 500 TL ve üzerine veya 3 ya da daha fazla ürün alanlara yüzde 15 indirim uygulanıyor.
Amazon'da market ürünlerinde Prime üyelerine özel indirim başladı Tam Boyutta Gör
Amazon.com.tr’de Prime üyelerine özel kampanyalar devam ediyor. Süper Tasarruf Haftası adı verilen kampanya ile gıda, içecek, temizlik, mutfak, kişisel bakım ve evcil hayvan ürünleri alışverişini Amazon’dan yapanlara yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Amazon’da çeşitli temel ihtiyaç ürünleri ve market ürünleri indirimli olarak satılıyor. Bugün başlayan yüzde 15 indirim kampanyasıyla beraber marketteki fiyatların altında fiyata alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca Prime üyelerine özel ücretsiz aynı gün teslimat veya yarın teslimat avantajlarını kullanarak siparişinizi hızlı şekilde teslim alabilirsiniz.

Kampanyadan nasıl yararlanılır?

Yüzde 15 indirimden faydalanmak isteyenler için Prime üyelerine özel iki farklı kampanya var. Birinci kampanyada linkteki ürünlerden 500 TL ve üzeri tüm siparişlere yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Diğer kampanyada ise sepet tutarı fark etmeksizin linkteki ürünlerden dilediğiniz 3 tanesini eklediğinizde yüzde 15 indirim uygulanacak. İki kampanya da 7 Ekim 2024'e kadar geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanmak için:

500 TL ve üzerine yüzde 15 indirim

3 ürün alana yüzde 15 indirim

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim