Anlık Bildirim

Amazon Okula ve Şehre Dönüş Fırsatlarında kaçırmamanız gereken indirimler!

Amazon'da Okula ve Şehre Dönüş fırsatları başladı. Son 6 ayın en düşük fiyatlı ürünlerini sizin için listeledik. İşte kaçırmamanız gereken indirimli ürünler!         
Amazon Okula ve Şehre Dönüş Fırsatlarında öne çıkan indirimler Tam Boyutta Gör
Amazon'un Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları başladı. 16 Eylül'e kadar çok sayıda üründe Prime üyelerini özel indirimli fiyatlar bekliyor. Bazı ürünlerde son ayların en düşük fiyatları sunuluyor. Sizin için son 6 ayın en düşük fiyatına inen ürünleri listeledik.

Hangi kategorilerde indirimler var?

Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları’nda okul sezonu boyunca ihtiyaç duyacağınız ürünlerin yanı sıra giyim, cep telefonu, telefon aksesuarları, dizüstü bilgisayar, bilgisayar ekipmanları, televizyon, mutfak, yapı market ürünleri, kozmetik, kişisel bakım, gıda, hobi ürünleri gibi çeşitli kategorilerde indirimler dikkat çekiyor.

Tüm indirimli ürünlere ulaşmak için:

Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları

Satın aldığınız ürünün fiyatı düşerse aradaki fark iade

Amazon'un klasikleşen "aradaki fark iade" uygulaması bu kampanya için de geçerli olacak. Satın aldığınız bir ürünün fiyatı, 16 Eylül'e kadar sizin aldığınız fiyatın altına inerse Amazon aradaki farkı Amazon bakiyesi olarak hesabınıza yükleyecek. Böylece "Acaba daha da indirime girer mi?" endişesi olmadan alışveriş yapabileceksiniz. Aradaki fark iade kampanyası, satıcının Amazon.com.tr olduğu ve ürün sayfasında "Okula ve Şehre Dönüş" görseli bulunan tüm ürünlerde geçerli olacak. Kampanyadan sadece Prime üyeleri yararlanabilecek.

Aradaki fark iade kampanyası

Amazon'da son 6 ayın en düşük fiyatlı ürünleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim