
TechCrunch ile yapılan bir röportajda Apple yöneticileri, şirketin amacının teknolojinin uç noktalarını zorlamak ve her yeni nesil yonga ile performansta birkaç puanın ötesine geçmek olduğunu söyledi. Millett, Apple'ın yüzde 20 artış gibi performans rakamlarını manipüle etmediğini, sadece tarihsel olarak endüstrinin buna alışık olmadığını açıkladı.
Apple yeni Mac'lerin oyun performansını artıracak
Oyun segmentindeki varlığını artıracak olan Apple'ın bu arzusu her çıkan M serisi yongalara da yansıyor. Oyunları göz önünde bulundurarak donanım platformları geliştirecek olan şirket, bu yöndeki çalışmalarını birkaç yıl önce başlatmıştı ve tercihini kendi işlemcilerinden yana yaptı.

istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


ben gırgır şamata olsun diye yazıyorum :)
merak etme altta uçan halleri ile hürkuş ve hürjet var. https://www.youtube.com/watch?v=gumEhKv-6ak tühhh. bunların da 5-6 yıl öncesinden koreceleri varmış ya la :))))))))))))) [resim]
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
4010 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
mac, macbook ve