Anlık Bildirim

Apple Watch Series 10, Ultra 2 karşı: Ne kadar pil ömrü sunuyor?

Apple'ın dün gerçekleştirdiği iPhone 16 etkinliğinde, Apple Watch Series 10 önemli değişikliklerle tanıtıldı. Peki yeni model, amiral gemisi Ultra 2'ye karşı ne kadar bir kullanım süresi sunuyor? 
Apple Watch Series 10, Ultra 2 karşı: Ne kadar pil ömrü sunuyor? Tam Boyutta Gör
Apple'ın dün gerçekleştirdiği iPhone 16 etkinliğinde, Apple Watch Series 10 önemli değişikliklerle tanıtıldı. Apple ayrıca Apple Watch Ultra 2 için yeni bir saten siyah kaplama piyasaya sürdü, ancak beklenenin aksine Ultra 3 tanıtılmadı. Peki, kullanıclar açısından önemli bir satın alma kriteri olan pil ömrü konusunda bu iki model neler sunuyor?

Apple Watch Ultra 2 pil ömründe rakipsiz

Apple Watch Ultra'nın büyük ekranı kullanıcılar tarafından önemli bir tercih sebebiydi. Apple, Series 10 ile beraber daha büyük ekran seçeneği sunarak Ultra'ya alternatif bir seçenek sundu. Ancak Ultra pil ömrü konusunda hala rakipsiz.

Apple Watch Series 10, Series 9'a göre daha ince gövdeye sahip olmasına rağmen, önceki modellerle aynı 'tüm gün' pil ömrü sunmaya devam ediyor. Bu sürenin, normal kullanımda 18 saate kadar, düşük güç modunda 36 saate kadar olduğu belirtiliyor. Saat ayrıca, yaklaşık 30 dakikada sıfırdan %80 seviyesine hızlı şarj olabiliyor. Ancak Apple Watch Ultra 2, normal kullanımda 36 saate kadar, düşük güç modunda 72 saate kadar pil ömrüyle Series 10'un iki katı kadar pil ömrü sunabiliyor. Saat, sıfırdan %80'e ise 1 saatte şarj olabiliyor.

Apple Watch Series 10, daha büyük ekranlar ve daha ince bir tasarımın yanında, yeni S10 çipi, uyku apnesi tespiti ve titanyum seçeneği gibi önemli yenilikler sunuyor. Öte yandan Apple Watch Ultra 2, uyku apnesi özelliği ve yeni bir kaplama seçeneği kazandı. Apple Watch 10 ülkemizde 18.299 TL, Watch Ultra 2 ise 49.999 TL başlangıç fiyatına sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim