Anlık Bildirim

Apple Watch Ultra 3 bekleyenlere kötü haber

Apple, bugün “It's Glowtime” etkinliği kapsamında iPhone 16 ailesiyle birlikte yeni ürünlerini tanıtacak. Ancak son bilgilere göre Apple Watch Ultra 3 bunlardan birisi olmayacak.
Apple Watch Ultra 3 bekleyenlere kötü haber Tam Boyutta Gör
Apple, bugün Türkiye saati ile 20:00’da düzenleyeceği “It's Glowtime” etkinliği kapsamında iPhone 16 ailesiyle birlikte yeni Apple Watch'ları tanıtacak. Apple Watch Series 10 saatleriyle birlikte şimdiye kadar Apple Watch Ultra 3 modelinin de tanıtılması bekleniyordu. Ancak son bilgilere göre Apple Watch Ultra 3, etkinliğin bir parçası olmayacak.

Apple Watch Ultra 3 tanıtılmayabilir

Bloomberg'den Mark Gurman'ın X hesabından paylaştığı gönderiye göre yeni bir üçüncü nesil Apple Watch Ultra modeli tanıtmayacak. Şirket bunun yerine Apple Watch Ultra 2'yi güncelleyecek. Apple Watch Ultra 2 özelinde yeni bir siyah renk seçeneğinin ekleneceği belirtiliyor.

Apple Watch Ultra 3 bekleyenlere kötü haber Tam Boyutta Gör
Esasında geçtiğimiz yıl koyu bir Apple Watch Ultra 2'nin bazı potansiyel görüntüleri sızdırılmıştı, bu model akşamki etkinlikte tanıtılacak cihaz olabilir. Öte yandan Apple Watch Ultra'nın yenilenmeyecek olması Apple Watch Series 10 ile birlikte sunulacak uyku apnesi özelliklerinden de yoksun kalabileceğine işaret ediyor. Daha önceki Apple Watch Ultra 3 sızıntılarına baktığımızda ise yeni saatin tasarımsal bir değişim yaşamayacağı ve küçük değişikliklerin olacağı bildirilmişti.

Gurman ayrıca, alüminyum yerine plastik gövdeye sahip olması beklenen yeni Apple Watch SE için de bir gecikme yaşanabileceğini belirtiyor. Watch SE’nin daha uygun fiyatlı olması bekleniyordu. Tüm bunlar ve çok daha fazlasının kesin cevabını ise bugün 20:00’daki “It's Glowtime” etkinliğinde öğreneceğiz.

Kaynakça https://9to5mac.com/2024/09/08/apple-watch-ultra-black/ https://x.com/markgurman/status/1832955583177388435 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim