Anlık Bildirim

Fujifilm X-M5, 2024'ün sonlarında piyasaya sürülebilir

Fujifilm, iddialara göre 2024'ün ikinci yarısında bir kamera serisini yeniden canlandıracak. Fujifilm X-M1'in halefi X-M5 olması beklenen cihaz, 2024'ün sonlarında piyasaya sürülebilir. İşte detaylar:
Fujifilm X-M5, 2024'ün sonlarında piyasaya sürülebilir
2013 yılında X-M1 modelini piyasaya süren Fujifilm, uzun bir aranın ardından bu kamera serisini yeniden canlandırıyor. Zira yeni bir sızıntı, X-M1'in halefi X-M5'in bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülebileceğini ortaya çıkardı ve Fujifilm X-M5, Fujifilm X100VI'ye kıyasla kompakt ve uygun fiyatlı bir alternatif olarak sunulabilir.

İşte Fujifilm X-M5'in beklenen özellikleri:

Son zamanlarda yaklaşan bir Fujifilm kamerasıyla ilgili bir sürü söylenti vardı. Söylentiler, XA kamera serisinin EVF'yi atlayan orta seviye kompakt bir APS-C vlog kamerası olarak geri döneceğini ima ediyordu. Ancak yeni bir sızıntı, X100VI ile aynı retro görünüme sahip X-M5 formunda olabileceğini gösteriyor. Ayrıca yeni kameranın gelişmiş mesafe ölçer yetenekleri de dahil olmak üzere önceki modellerden birkaç iyileştirmeyle geleceği de söylenmekte.

Fujifilm X-M5, 2024'ün sonlarında piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör
Eklemli bir ekrana ve 7 kademeli, 5 eksenli gövde içi görüntü sabitleme özelliğine sahip olması beklenen X-M5, iddialara göre X-S20 ile aynı donanım kurulumuna sahip olacak. Yani 26.1 MP X-Trans CMOS 4 sensör ve X Processor 5 içerecek. Bu sensörler, seri çekim modunda 20 fps'ye kadar 6.2K videoya olanak sağlamakta. Ancak iddialara göre X-M5, X-S20'nin 30 fps'sini aşarak 60 fps'ye ulaşabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim