Anlık Bildirim

Huawei Watch GT 5 serisinin tanıtım tarihi açıklandı

Huawei'nin merakla beklenen akıllı saat modelleri Huawei Watch GT 5 ve Watch D serisinin tanıtım tarihi belli oldu. Peki yeni saatler neler sunacak? İşte tüm bildiklerimiz...
Huawei Watch GT 5 serisinin tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör
Çinli teknoloji devi Huawei'nin bir süredir üzerinde çalıştığı Huawei Watch GT 5 serisi ve Watch D için geri sayım başladı. Hatırlayanlar olacaktır, yakın tarihli sertifikasyon sızıntıları sayesinde saatlerin bazı özelliklerini sizlerle paylaşmıştık. Geçtiğimiz saatlerde ise Huawei, Huawei Watch GT 5 serisi için yeni bir tanıtım görseli paylaştı. 

Huawei Watch GT 5 serisi 19 Eylül'de geliyor

Bilmeyenler için Huawei, 19 Eylül'de İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek bir lansman etkinliği düzenleyecek. Aafiş üzerinde ise doğrudan bir GT 5 modeline ilişkin bir bilgi yok. Ancak görüntüde iki akıllı saat gösteriliyor ve bu da daha önceki Watch GT 5 sızıntılarını doğrular nitelikte. 

Huawei Watch GT 5 serisinin tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör
Huawei Watch GT 5 serisinde, yine dairesel ancak daha köşeli bir tasarımla karşılaşacağız. Sızıntılardan yola çıkacak olursak saatin yine iki ayrı versiyona sahip olacağını biliyoruz; 41 mm ve 46 mm. Ayrıca, GT5 Pro adında bir modelin de piyasaya sürülebileceği konuşuluyor, ancak bu bilginin henüz doğrulanmadığını da belirtelim.

Huawei Watch GT 5 serisinde sağlık verileri özelinde güncellenmiş TrueSense teknolojisi bulunacak. Bunun dışında EKG analizi ile kan basıncı ölçümü, 100 adedin üzerinde spor takibi özelliği ve çok daha fazlasının sunulması bekleniyor. Ancak etkinliğe kadar daha ne gibi sürprizler olacak bekleyip görmemiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim