
iOS 7 ile birlikte Pages, Keynote, Numbers, iMovie ve iPhoto yazılımlarını 1 Eylül’den sonra satın alınan iCihazlar için ücretsiz sunan Apple, bu kampanyaya dahil etmediği GarageBand’i de yarınki etkinlikle birlikte ücretsiz yüklenebilecek uygulamalara dahil edecek.
Apple’ın yanlışlıkla sitesinde yayınlayıp sonrasında hemen kaldırdığı İos 7 için özelleşmiş iWork ve iLife uygulamalarının tanıtım sayfasında yer verdiği GarageBand’le ilgili bölümde 1 Eylül’den sonra satın alınan iCihazlara GarageBand’in uygulama içi satış ile ücretsiz yüklenebileceği bilgisine yer vermiş.
Hali hazırda 8,99 TL’den satılan GarageBand, uygulama içi satış politikası gereği freemium yani ücretsiz olarak 1 Eylül’den sonra akitfleştirilen iCihazlara yüklenebilecek. Ancak uygulama freemium olduğu için bazı özellikleri ya da daha farklı enstrümanları kullanabilmek için uygulama içerisinden ücret karşılığında bunları aktifleştirmek gerekecek. Öte yandan uygulama içi satış kapsamında hangi içeriklerin, ne kadarlık bir ücret karşılığı satılacağı şimdilik bilinmiyor.
8,99 TL’den satılan GarageBand uygulamasın App Store’daki sayfasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
GarageBand - Apple
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

