Anlık Bildirim

Instagram Hikayelerine yorumlar özelliği geliyor

Meta çatısı altındaki Instagram’a yeni bir özellik daha geliyor. Yakında Instagram Hikayeleri gönderilerine yorum yapılabilecek. Bu yorumlar da Hikayeler gibi geçici olacak.
Instagram Hikayelerine yorumlar özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Meta çatısı altındaki Instagram çeşitli özellikler üzerinde çalışırken platforma yeni özellikleri de getirmeye devam ediyor. Instagram’a gelen son yeni özellik ise pek çok kişinin geleneksel gönderilerden daha çok kullandığı Hikaye (Story) bölümü ile ilgili. Yapılan açıklamaya göre Instagram Hikayelerine yorum bırakma özelliği ekleniyor.

Hikayelere yorum özelliği geliyor

Bilindiği üzere bir Instagram Hikayesine zaten önceden yorum yapılabiliyordu ancak yapılan yorumu yalnızca içeriği paylaşan kişi görebiliyordu, yani daha özel bir seçenek olarak kullanılıyordu. Ancak yeni yorum özelliği ise herkese açık olarak yapılıyor. Ancak bu herkese açıklık sizi ve sizin takip ettiğiniz kişileri içeriyor.

Instagram Hikayelerine yorumlar özelliği geliyor
Instagram, Hikayelere yapılan yorumların DM kutusundaki sohbetlerin yerini almayacağını da belirtiyor. Bununla birlikte yorumlar da tıpkı Hikayeler gibi kısa süreli olarak gönderide yaşayacak. İlgili gönderi 24 saat sonra kaybolduğunda yorumlar da kaybolacak. Bununla birlikte elbette yorumlar özelliğini Hikaye paylaşımı yapmadan önce açıp kapatmak mümkün olacak.

Instagram, kullanıcılara Hikayelerini güzelleştirmek için daha fazla yol sunuyor. Gönderiler özelleştirilebilir şablonlarla oluşturulabiliyor, yapay zeka tarafından oluşturulan bir arka plana sahip olabiliyor ya da giderek artan sayıda etkileşimli çıkartma kullanabiliyor. Bununla birlikte Instagram platform genelinde yeni özellikler hazırlıyor. Test aşamasında olan “profilde müzik” Myspace'i kopyalayan Instagram bir diğer özelliği “Spotify'dan Paylaş” ile de MSN özelliğini platforma ekliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim