Anlık Bildirim

Microsoft Copilot artık Android telefonları yönetebiliyor

Microsoft, Copilot'a sürekli yeni yetenekler eklemeye devam ediyor. Şimdi de Copilot, artık Android 14 telefonunuzu doğrudan PC'lerinizden yönetmenizi sağlıyor.
Microsoft Copilot, Android telefon entegrasyonu kazandı Tam Boyutta Gör
Yapay zeka, bugünlerde revaçta ve büyük teknoloji şirketlerinin hepsi bu alanda yatırımlarını sürdürüyor. Bunlar arasından Microsoft iseCopilot'a sürekli yeni yetenekler eklemeye devam ediyor. Şimdi de AI Asistanı, Windows 11 kullanıcılarının Android telefonlarını yönetmelerine olanak tanıyacak.

Copilot, artık Android telefonları yönetebiliyor

Kaçıranlar için Copilot'un Android telefon desteği yeni değil, ancak önceden yalznıca belirli kısa mesajları okumakla sınırlıydı. Yeni güncelleme ise, bunun kapsamını genişletiyor diyebiliriz. Telefonunuzu Windows 11'de bulunan Phone Link veya "Telefon Bağlantısı" aracılığıyla bağladıysanız Copilot üzerinden tüm bilgilere ulaşabileceksiniz.

Microsoft Copilot, Android telefon entegrasyonu kazandı Tam Boyutta Gör
Bu sayede Copilot artık Android telefonunuza gelen mesajları gösterebiliyor ve mesaj da gönderilebiliyor. Ayrıca rehberinizde bulunan kişilere ulaşabiliyor ve alarm kurabiliyorsunuz. Ancak yeni özelliğin, yalnızca Android telefonunuz Windows 11'e Telefon Bağlantısı uygulaması veya "Cihazları Bağla" özelliği ile bağlı olduğunda çalıştığını hatırlatalım.

Yukarıda belirtildiği gibi, entegrasyonun çalışması için mobil cihazınızı Windows 11'e bağlamanız gerekiyor, ancak cihaz bağlantısını istediğiniz zaman kesebilirsiniz. Bu işlem için, Windows’a Bağlan uygulamasındaki Ayarlar bölümünden hesabınızı seçerek ve "Hesabı Bağlantıyı Kes" seçeneğine tıklamanız yeterli.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim