Anlık Bildirim

Google Pixel 9'da, Pro modellerin aksine buhar odası soğutma yer almıyor

Google, dün tanıttığı Pixel 9 serisinde gelişmiş buhar odası soğutma sistemi ekleyerek ısınma problemlerini gidermeyi amaçladı. Ancak bu sistem, giriş seviyesi Pixel 9 modelinde yer almıyor.
Pixel 9'da, Pro modellerin aksine buhar odası soğutma yer almıyor Tam Boyutta Gör
Google, dün tanıttığı Pixel 9 serisinde gelişmiş buhar odası soğutma sistemi ekleyerek, Pixel 8 serisinde yaşanan ısınma problemlerini gidermeyi amaçladı. Ancak bu buhar odası soğutma sistemi, giriş seviyesi Pixel 9 modelinde yer almıyor.

Etkinlikte bahsedilmedi

Pixel cihazları ve aksesuarları Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Brian Rakowski, YouTube'a yüklenen canlı etkinlik videosunun 28:34 dakikasında, Pixel 9 Pro'ya yeni bir buhar odası sistemi eklediklerini belirtiyor. Rakowski, spesifik olarak modellerden bahsetmese de, Pro takısı taşıyan Pixel 9 Pro XL ve Pixel 9 Pro Fold'da bu sistemin var olduğu anlaşılıyor. Rakowski, Pixel 9'a hangi çözümün uygulandığından bahsetmese de, temel sürümde grafit levha soğutma kullanılmış olabilir.

Bu nedenle temel Pixel 9'da, Tensor G4 işlemcisi diğer modeller kadar iyi soğutulamayacağı için oyunlarda performans düşüşlerinin olması muhtemel. Ancak, Pixel 9'un 799 dolar ile Pixel 9 Pro'dan 200 dolar daha ucuz olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu nedenle bazı alanlarda kısıntı yapılması normal.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim