Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S25 Ultra batarya konusunda hüsrana neden olabilir

Samsung’un birkaç yıldır üst seviye akıllı telefonlarında tercih ettiği batarya kapasitesi eleştiriliyor. Görünüşe göre Galaxy S25 Ultra için de aynı eleştiriler devam edecek.
Samsung Galaxy S25 Ultra batarya konusunda hüsrana neden olabilir Tam Boyutta Gör
Bundan yaklaşık beş ay sonra Samsung muhtemelen bir sonraki amiral gemisi akıllı telefon serisi Galaxy S25'i tanıtacak. Henüz aylar olsa da telefonlar hakkında bazı önemli bilgiler çoktan açığa çıkmış durumda. Galaxy S25 Ultra özelinde bazı tasarım detaylarının paylaşılmasından sonra şimdi de batarya merkezli yeni bilgiler verildi. Ancak batarya, Galaxy S25 Ultra’da da hüsrana neden olabilir.

Batarya hayal kırıklığı olabilir

China Compulsory Certification (CCC) veri tabanındaki son bilgilere göre Galaxy S25 Ultra'nın batarya kapasitesi 4,885mAh. Bu, Galaxy S24 Ultra'nın nominal pil kapasitesine oldukça benziyor. Dolayısıyla Galaxy S25 Ultra da yine 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Önceki bir raporda Samsung'un bir sonraki amiral gemisi telefonunda şarj hızlarını yükseltmeyeceği de iddia edilmişti. Bu kapasiteden daha büyük bir eksi. Honor, OnePlus ve Xiaomi gibi Çinli rakipler artık 6.000mAh seviyelerine uzanırken aynı zamanda daha yüksek enerji yoğunluğu sunan Silisyum Karbür batarya teknolojisine geçiyorlar. Samsung, her iki tarafında da eksik kalıyor.

Dolayısıyla, Galaxy S25 Ultra ile daha büyük bir batarya veya daha hızlı şarj görmeyi umuyorsanız, hayal kırıklığına uğramaya hazır olmakta fayda var. Öte yandan Samsung, yeni Ultra modelinde (veya Galaxy S25 Note) tasarım noktasında köşeli hatları daha yuvarlatılmış hatlarla değiştirecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7596 kez okundu.
11 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Samsung Galaxy S25 Ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim