Anlık Bildirim

Xiaomi'den üzücü haber: Reklamları devre dışı bırakmayı kolaylaştırmayacak

Xiaomi'nin akıllı telefonlarındaki reklamları kapatma sürecini kolaylaştıracağı söyleniyordu. Ancak Çinli şirket bu yönde beklentisi olanları hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaptı.
Xiaomi üzdü: Reklamları devre dışı bırakmayı kolaylaştırmayacak Tam Boyutta Gör
Hatırlayacağınız üzere geçen ay Xiaomi'nin, akıllı telefonlarında yer alan reklamları kapatmayı daha basit hale getireceğine yönelik haberler çıkmıştı. Çinli şirketin Ayarlar menüsüne "Sistem uygulamalarındaki reklamlar" adlı bir düğme ekleyeceği ve kullanıcıların tek bir dokunuşla HyperOS'taki tüm reklamları kapatabileceği bildirildi.

Xiaomi kullanıcılarını sevince boğan bu gelişme hakkında kötü haberler var. Zira şirket bu özelliği HyperOS'a yakın gelecekte eklemeyi düşünmediğini açıkladı. Fakat Çinli dev, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için önceden yüklenmiş uygulama sayısını azaltacacak. En azından bu açıdan kullanıcıları memnun etmeye çalışacak gibi gözüküyor.

Xiaomi üzdü: Reklamları devre dışı bırakmayı kolaylaştırmayacak

Başka bahara kaldı

Xiaomi konuyla ilgili olarak Android Authority internet sitesine yaptığı açıklamada "Felsefemiz tüm kullanıcılarımız için kolay erişilebilir ve faydalı değişiklikler yapmak olduğundan, şu an için yalnızca az sayıda kullanıcının keşfedip kullanacağı bir seçeneği eklemeyi planlamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mevcut Xiaomi akıllı telefon kullanıcıları da reklamları kapatabiliyor. Ancak bunun için birkaç farklı adım izlemeleri gerek. Dolayısı ile Xiaomi'nin reklamları tek dokunuşla kapatacak bir düğme eklemesi bu süreci büyük ölçüde kolaylaştıracaktı. Görünüşe bakılırsa kullanıcıların bunun için uzun bir süre beklemesi gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4496 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, reklam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim