Anlık Bildirim

Microsoft, Snapdragon 835'li Windows 10 PC'leri kimlerin üreteceğini açıkladı

Microsoft, Computex 2017'de Qualcomm Snapdragon 835 işlemci taşıyan ilk Windows 10 bilgisayarları hangi şirketlerin üreteceğini açıkladı. Yeni mobil PC'lerin sonbaharda piyasada olması bekleniyor.
Microsoft devam eden Computex fuarında Qualcomm'un Snapdragon 835 işlemcisiyle güçlendirilmiş cihazları piyasaya sürme konusundaki ilk ortaklarının HP, Lenovo ve ASUS olacağını doğruladı. Şirketin ARM yongalarına Windows 10'un tam sürümünü getirme çabaları ise sürüyor.
2016 yılının sonlarında duyurulan Windows 10 ARM, ultra ince ve sürekli bağlı cihazlara yön verecek yeni bir proje olarak lanse edilmişti. Microsoft, Computex'te bu PC'leri bu sene en kısa sürede piyasaya sunma konusunda ortaklarıyla birlikte çalıştığını açıkladı.
Snapdragon 835 yongası, Windows 10 bilgisayarlar için %50 daha iyi pil ömrü ve 5 kat daha uzun bekleme süresi sunmasının yanında, 1Gbps'e varan indirme hızına ulaşabilen X16 LTE modem gibi avantajlar getirecek.
Qualcomm işlemcilerle çalışan Windows 10 bilgisayarların bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya çıkması bekleniyor ancak aynı zamanda Windows telefon fanları da ARM üzerinde Windows 10 sunma çalışmalarının, merakla beklenen Surface Phone gibi yeni nesil akıllı telefonların önünü açmasını umuyor.
Şu an için hiçbir ayrıntı yok ancak ilk cihazların sonbaharda piyasada olacağı yönünde haberler var. Snapdragon 835'li yeni bilgisayarların fiyatları da büyük olasılıkla mevcut modellerden daha düşük olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5149 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim